maanantai 10. kesäkuuta 2019

Mitä haluan elämältä?

Mitä haluan elämältä? Paljon! Monenlaisia asioita! Nämä tulivat isoina mieleen.


Opiskella:
Haluan uuden ammatin ja opiskelen parhaillaan. Haluan sen lisäksi oppia ja opiskella kaikkea, mikä kiinnostaa minua, esim. kirjoittamista, pianonsoittoa, taiteen tekemistä jne.


Parisuhteen ja ystävyyksien kestävän:
Olen parisuhteessa ja haluan hoitaa tätä ja tehdä parhaani, että minun on hyvä olla tässä ja että avopuolisoni on hyvä olla tässä ja jos sellainen tilanne tulee eteen, niin tajuta tehdä isompia korjausliikkeitä tai erota. Samaa haluan ystävyyssuhteiltani.


Asua ulkomailla:
Haluan kokeilla tätä. Edes opintojen seassa yhden työharjoittelun verran.


Innostavan ja hyvän työpaikan:
Haluaisin työpaikan, jonne on aamuisin kiva mennä ja jossa ajatus tulevasta työpäivästä ei ikinä ahdista itse sen työpaikan takia.


Aurinkolasit silmillä ei tulevaisuus häikäise niin pahasti!


Lukea paljon:
Lukeminen on mun intohimo ja rakas harrastus. Välillä tuntuu, että aika loppuu ja en koskaan kerkiä lukea kaikkia niitä kirjoja, jotka haluaisin lukea.


Kirjoittaa:
Oon kirjoittanu runoja ja muuta n.8-vuotiaasta saakka. Haluaisin mennä joskus vielä jollekin kirjoittajakurssille ja jonain päivänä julkaista ainakin yhden kirjan.


Musiikkia:
Haluan omistaa pianon ja mennä taas soittotunneille. Haluan kuunnella ja nauttia musiikista. Käydä joskus keikoilla. Haluan laulaa itsekseni ja nauttia siitä ilman astman tuomia ongelmia.


Olla tukena seksuaalista väkivaltaa kokeneille:
Vertaistuki on niin tärkeä asia, ettei sitä voi mitata rahassa tai missään.


Mitä sinä haluat elämältäsi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti