perjantai 28. kesäkuuta 2019

Kuulumisia

Zaza's Petals- blogista nappasin idean tähän postaukseen. Kiitos Sarille siitä!


Mitä oikeasti kuuluu?

Uuden astmalääkkeen ja rautakuurin takia jaksan nykyään enemmän ku ennen. Henkisesti oon kuitenkin melkosen väsyny vuoden intensiivisen terapiatyöskentelyn takia, joten kesäloma on nyt tarpeeseen. Kokonaisuudessaan aika jees, paremmin menee ku vaikka vuosi sitten.


Mitä tapahtuu työrintamalla?

Työrintamalla en oo ollu moneen vuoteen. Opintorintamaa sen sijaan kokeilen taas, nyt kesäkurssien (kaksi kappaletta) muodossa. Menny vähän vaihtelevasti, mutta paremmin ku osasin oottaakaan. Toiveikas, että syksyllä pari kurssia enemmän opiskelisin.


Parisuhde/perhe/ystävät?

Parisuhde ja ystävyyssuhteet voi hyvin, mistä olen onnellinen.


Vahdin vielä pakua ja katon ku muut raahaa muuttokuormaa autoon.


Matkat?

Tammikuussa kävin Helsingissä yhden yön verran. Nyt kesäkuussa (eilen) kävin Rovaniemellä yhden päivän verran, hakemassa muuttokuorman.


Harrastukset ja hyvinvointi?

Lukeminen on mun intohimoinen harrastus. Tykkään välillä myös kattella tv-sarjoja ja leffoja. Nyt oon ruennu opetteleen pelaan Xboxilla. On se jännää hommaa tälleen yli kolmikymppisenä. :D


Inspiroi eniten/vähiten?

Just nyt mua inspiroi se, että ku on jaksamista enemmän, niin oon nähny kavereita enemmän ja jaksanu käydä kuntosalilla. Vähiten inspiroi päivittäinen häpeän kanssa taistelu, ku se vie niin paljon voimia.


Jouduin iteki raahaamishommiin.


Tällä hetkellä syön/katson/luen?

Tämän kesän löytö on Twister- jäätelöt. Todella hyvää!

Tämän kesän löytö on myös FailRace- YouTube- kanava, jonka videoita katson yhdessä avopuolisoni kanssa ja jonka videoiden innoittamana aloin opetella pelaamaan Xboxilla.

Luen yleensä montaa kirjaa yhtäaikaa. Nyt mulla on kesken:
-Hannu Mäkelä: Päivistä parhaimmat- runoantologia
-Emmi Itäranta: Kudottujen kujien kaupunki
-Matthew Walker: Miksi nukumme- tietokirja
-Abdulrazak Gurnah: Graver Heart


Mitä odotan?

Odotan syksyä ja terapian ja opintojen yhdistämistä. Käyn kaks kertaa viikossa terapiassa ja se vie voimia todella paljon. Jaksamista mulla on kuitenkin jo enemmän, ni toivon ja haaveilen opintojen edistämisestä ja että jaksan sen kaiken. Ehkä mää valmistun oikeasti vielä joku päivä!


Sellaista kuuluu tänne! Mitä sinulle kuuluu?

2 kommenttia:

  1. Tulin kiittämään viestistäsi. Kyyneleet sait silmiin. Yksi kauneimmista kommenteista ikinä. Kiitos.
    Ihana tuo kuva missä raahaushiki puskee pintaan. Vaikutat yleensäkin kivalta ja rohkealta naiselta jolla elämään hyvä asenne. Asenne itseesi vahvasti nousussa ja on ollut ilo nähdä kehittymisesi.

    VastaaPoista