torstai 7. maaliskuuta 2019

Esittelypostaus

Kauan mietin, että aloitan uuden blogin Kynsitaideterapian tilalle. Se blogi oli alunperin kynsiblogi ja sellaisena se mielessäni pysyi, vaikka kynsihommat loppuivatkin osaltani astman puhkeamiseen 2,5v sitten. Ainut ongelma oli enää uuden blogini nimi. Tuntui etten keksi ihan mitään! Ainut kriteerini oli, että se alkaisi k-kirjaimella, koska kaikkien muidenkin blogieni nimet alkavat k-kirjaimella. Sitten välähti, että kerroksia. Koska me ihmisethän olemme täynnä kerroksia. Kukaan ei ole yksinkertainen tai yksioikoinen. Siinäpä se sitten oli. Eikun blogi laittamaan pystyyn.


Minä tammikuun alussa Body posi- messuilla.

Itsestäni sen verran, että olen 32-vuotias ja intohimojani ovat lukeminen, kirjoittaminen ja musiikki. Olen löytöretkellä itseeni ja teen 24/7 töitä itseni eteen. Myös nukkuessa alitajunta raksuttaa kuin viimeistä päivää ja unet ovatkin joskus melkoisia. Huolimatta tekemästäni järkyttävästä työmäärästä, aina välillä tuskastun ja turhaudun, koska työ tuntuu etenevän niin hemmetin hitaasti. Pelkään, etten ikinä tule kuntoon, vaikka tiedän, että se on vain ajan kysymys.

Tähän blogiin kirjoitan nyt kaiken sen, mitä en kokenut vanhaan blogiini pystyväni kirjoittamaan. Kirjablogini Kirjaimia on aktiivinen, koska luen niin paljon. Vuoden alusta olen lukenut jo 45 kirjaa. Luen romaaneja, runoja ja sarjakuvia. Eniten pidän dekkareista ja fantasiasta. Eniten tykkään kirjoittaa runoja, mutta kirjoitan myös näitä blogitekstejä sekä henkilökohtaisia juttuja itselleni. Kaikkein henkilökohtaisimpia juttuja täällä ei tulla näkemään. Musiikkia kuuntelen vaihtelevasti. Lajeista pidän eniten hevistä ja klassisesta. Osaan myös soittaa pianoa ja haaveilen omasta pianosta. Haluan oman sähköpianon, että voisin taas vuosien jälkeen jatkaa soittamisharrastusta.

Huh! Olen nyt aika innoissani tästä blogista. Kauan tätä mietin ja tässä sitä nyt ollaan! Ajatuksia tämän blogin suhteen on paljon. Postausehdotuksia otetaan myös vastaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti